HandTab houdt de iPad stevig in je hand

De HandTab is een accessoire dat iPad-gebruikers als een klem op de tablet kunnen plaatsen zodat ze hem onderweg beter kunnen vasthouden.

HandTabHet Kickstarter-project HandTab lijkt een simpele en doeltreffende oplossing te hebben gevonden voor het netjes vasthouden van de tablet als je onderweg bent. Door de hendel van het HandTab-accessoire om te halen, zuigt het zich vast aan de achterzijde van de iPad, waardoor het onder normale omstandigheden niet los kan raken. Daarna kun je met je vlakke hand achter de iPad het accessoire tussen vingers klemmen, zodat je met de andere hand het touchscreen kunt bedienen.

De ondernemers achter HandTab beweren dat deze houding weinig belastend is voor de pols. Het doet denken aan de manier waarop een schilder zijn palet hanteert. Het accessoire moet geschikt zijn voor kleine en grote handen. Als je de houder niet wilt gebruiken of de iPad op tafel wilt leggen, haal je hem er weer af en kun je hem makkelijk in je tas of jaszak stoppen.

HandTab

Het project op Kickstarter heeft een doelstelling van 27.000 dollar. Als dit bedrag in juli wordt gehaald, verwacht het achterliggende bedrijf IamHooked.mobi de eerste exemplaren in augustus te verzenden. Voorlopig zijn witte, zwarte en zilveren versies van de HandTab te bestellen. De kosten voor een HandTab bedragen uiteindelijk $50 inclusief verzendkosten. Sneller ‘backers’ krijgen korting.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 mei 2013, 17:28
Categorie Accessoires
Onderwerpen accessoire, houder, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.