Guardians of the Galaxy icon

iOS-game Guardians of the Galaxy is Apple’s gratis App van de Week

Apple heeft de game Guardians of the Galaxy uitgeroepen tot App van de Week. Goed nieuws: je kunt het daarom een week lang gratis downloaden.

Guardians of the Galaxy iconApple heeft de game Guardians of the Galaxy voor iPhone en iPad uitgeroepen tot App van de Week. Je kunt het spel daarom de komende week gratis downloaden. In Guardians of the Galaxy bestuur je een team superhelden, waarmee je met de juiste swipes vecht tegen superschurken.

Het spelidee achter Guardians of the Galaxy: The Universal Weapon ziet er bekend uit. De game steekt grotendeels hetzelfde in elkaar als bijvoorbeeld Battleheart. Je tapt op personages om ze te selecteren, waarna je een lijn tekent naar de vijanden die je wil aanvallen.

Guardians of the Galaxy

Guardians of the Galaxy bevat geen in-app aankopen. Vrij bijzonder, als je de game vergelijkt met eerdere gratis App van de Week-titels. Games worden wel vaker tot App van de Week uitgeroepen, maar in veel gevallen bevatten ze dan in-app aankopen. Deze extra’s in games bleven tijdens de actieperiode wel betaald.

Apple kiest normaliter in de nacht van donderdag op vrijdag een nieuwe App van de Week. Guardians of the Galaxy is daarom waarschijnlijk gratis tot en met donderdag 4 december, al kan het ditmaal iets afwijken. In verband met Thanksgiving stond de App van de Week namelijk iets later in de App Store.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 december 2014, 10:33
Categorie Apps
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.