Griffin Survivor iPhone-case is bestand tegen militair geweld

De Griffin Survivor Extreme-Duty case voor de iPhone 4 is bedoeld voor gebruik onder extreme omstandigheden.

griffin extreme duty
Griffin heeft een nieuwe serie iPhone-cases uitgebracht, onder de naam Survivor Extreme-Duty. Het zijn cases waarmee je zo het slagveld op kunt, want deze hoesjes zijn military-grade en dus bestand tegen de meest ruige omstandigheden.

griffin survivorEen certificatiespecialist van Griffin laat hieronder in een filmpje zien welke toepassingsmogelijkheden er zijn. Je laat je iPhone vallen tijdens het bellen, hij valt uit de auto of uit je broekzak en is daarna dankzij deze case nog steeds onbeschadigd. Je krijgt ook een paar minder alledaagse toepassingen te zien, bijvoorbeeld wanneer je de iPhone vanaf een heuvel gooit of tegen een muur smijt. De muur raakt beschadigd, maar de iPhone is nog steeds ongedeerd. De Survivor Extreme-Duty cases zijn gemaakt van breukvrije polycarbonaat met siliconenrubber. Er zit een screenprotector in verwerkt en alle knoppen en openingen zijn afgedekt met rubber dopjes.

De case kost 49,99 dollar en voldoet aan twee militaire standaarden: de US Department of Defense MIL-STD-810 en UK Department of Defense Def-Stan 00-35. Het is alleen geschikt voor de iPhone 4. Binnenkort verkrijgbaar bij de (Nederlandse) Griffin-dealers.

Meer info: Griffin

survivor iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 februari 2011, 15:20
Categorie Accessoires
Onderwerp griffin

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.