Griffin Faces-hoes geeft iPod touch een eigen gezicht

De Griffin Faces-case geeft je iPod touch een gezicht dat je zelf kunt aanpassen. Zo kun je een boos of juist blij gezicht op je iPod hangen.

Griffin FacesEen beschermcase moet je iDevice vooral behoeden tegen naar klappen en krassen, maar tegelijkertijd verandert hij ook voor een groot deel het uiterlijk van bijvoorbeeld je iPod touch. De nieuwe Faces-case van Griffin geeft je iPhone niet alleen een opmerkelijke achterkant: hij laat je hem ook eens in de zoveel tijd veranderen. Door de ogen en mond te vervangen met de bijgeleverde alternatieven, kun je een boos of juist blij gezicht achterop je iPhone bevestigen.

Naast het beschermen van je iPhone lijkt de Faces-case geen bijzondere extra functies te bieden. De case is daardoor vermoedelijk vooral interessant voor bijvoorbeeld kinderen, of mensen die de mogelijke gezichten er leuk genoeg uit vinden zien om de aanschaf te rechtvaardigen. Je krijgt drie verschillende monden en zes ogen meegeleverd.

De case is verkrijgbaar voor 25 dollar voor de iPod touch. Voor verzending wordt minstens 8 dollar gerekend. De iPhone-hoesjes van Griffin worden vaak ook in Nederland verkocht. Je kunt dus ook nog even wachten tot een lokale webshop hem in het assortiment opneemt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 december 2012, 11:32
Categorie Accessoires
Onderwerp griffin

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.