GreenWood maakt iPad-cases van bamboe

GreenWood maakt bamboecases voor iPhone, iPad en MacBook. De pas verschenen iPad-case is al aangepast voor de derde generatie iPad en is voor 80 dollar verkrijgbaar.

ipad 3 case bamboeGreenWood maakt iPad-cases die ecovriendelijk zijn en er ook nog mooi uitzien. De Bamboo iPad Case is -zoals de naam al doet vermoeden – gemaakt van bamboe en ziet eruit als een stevig boek. Magnetische hoekjes houden de case gesloten en de iPad op z’n plaats. Er zijn uitsnijdingen gemaakt zodat je nog steeds oordopjes kunt gebruiken en op de knoppen kunt drukken. De iPad is bovendien gemakkelijk uit de case te halen.

De Bamboo iPad Case is handgemaakt en al aangepast voor de derde generatie iPad. Momenteel is de case uitverkocht, maar de fabrikant is druk bezig om nieuwe te maken. Als je een bestelling plaatst zal deze binnen 10 tot 14 dagen worden verstuurd. Binnenkort is het ook mogelijk om teksten in de case te laten graveren. Voor 80 dollar is ‘ie van jou, als dan moet je wel rekening houden met nog eens 30 dollar voor internationale verzending.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 april 2012, 22:21
Categorie Accessoires
Onderwerpen bamboe, beschermhoes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.