Geef je iPhone 4 een achterkant van metaal

Voor 13 dollar koop je een kwalitatief goede achterklep voor de iPhone 4, gemaakt van metaal.

iphone metaal achterklepDe glazen achterkant van de iPhone 4 is mooi bedacht, maar veel mensen zien toch liever een metalen achterkant zoals bij de eerste generatie iPhone. Metaal breekt minder snel en het ziet er ook gewoon strak en high-tech uit. Voor 13 dollar kun je zorgen dat je iPhone is afgeschermd met een metalen achterklep.


Het neemt minder ruimte in dan een complete beschermhoes, want het gaat alleen om een afdekplaatje voor de achterkant. Bovendien moet je de normale glazen achterkant van de iPhone 4 eerst verwijderen.

Je zult dus wat schroefjes moeten loshalen, maar gelukkig is de glazen achterkant van de iPhone 4 daarna gemakkelijk te verwijderen (in tegenstelling tot het scherm aan de voorzijde). Daarna plaats je de metalen achterkant en draai je de schroefjes weer terug. Het mooie is dat de iPhone na het aanbrengen van de metalen achterklep nog steeds in een dock past. De metalen achterkant is te koop bij cnn.cn, een fabrikant van telefoononderdelen uit Hong Kong. De kwaliteit is beter dan de metalen achterklepjes die je op eBay vindt, zo schrijft unpluggd, die het accessoire zelf heeft uitgeprobeerd.

iphone metaal 2   iphone metaal

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

135 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.