Graviboard: vallende app-iconen nu ook op iOS 5 (jailbreak)

De jailbreaktweak Graviboard maakt het mogelijk om je iPhone-apps in het beginscherm naar beneden te laten vallen. Een update zorgt ervoor dat de tweak ook onder iOS 5 werkt, waardoor iedereen hem kan gebruiken.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

GraviboardGraviboard maakt het al langer mogelijk om de iconen van je iPhone op aparte wijze te weergeven. De jailbreaktweak simuleert de wetten van de zwaartekracht, waardoor iconen naar beneden vallen op het iPhone-scherm. Een update zorgt ervoor dat Graviboard nu ook werkt onder iOS 5, waardoor iedere iPhone-gebruiker met een jailbreak er weer gebruik van kan maken.

Je zult Graviboard waarschijnlijk vooral gebruiken om je vrienden voor de gek te houden. Het beginscherm van je iPhone ziet er namelijk nadat de apps naar beneden zijn gevallen een stuk minder overzichtelijk uit. Het is wel mogelijk om het effect uitgebreid aan te passen, door bijvoorbeeld de kracht van de zwaartekracht, het stuitereffect en de frictie tussen apps aan te passen. Je kunt Graviboard ook op de iPad gebruiken.

De update voor Graviboard is gratis te downloaden voor iedereen die de jailbreaktweak eerder al eens heeft geïnstalleerd. Anders zul je de app eerst via de repository van BigBoss moeten aanschaffen.

Graviboard is voor $2,99 verkrijgbaar via de repository van BigBossM

Bron: iDownloadBlog

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 17:30
Categorie Jailbreak
Onderwerpen jailbreak, startscherm, tweak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.