‘Apple Store Amsterdam opent op 3 maart’

Apple zal op 3 maart de deuren van de Apple Store in Amsterdam openen. De Apple Store is de eerste winkel in Nederland die door Apple zelf wordt beheerd. Tot vandaag kon je alleen terecht bij APR's.

Apple Store AmsterdamDe Apple Store in Amsterdam zal op 3 maart zijn deuren openen aan het Leidseplein. Dit beweert One More Thing. De nieuwe Apple Store in het Hirschgebouw is de eerste winkel die in Nederland door Apple zelf wordt beheerd. Tot vandaag kon je alleen terecht bij Apple Premium Resellers of de online Apple Store.

Apple zelf heeft de officiële opening nog niet bevestigd. De openingsdatum is daarom nog een gerucht, hoewel One More Thing vrij zeker van haar bronnen lijkt te zien. De Nederlandse pers zou naar alle waarschijnlijkheid op donderdag 1 maart worden ingelicht tijdens een media-bijeenkomst.

De winkel zou volgens eerdere geruchten van One More Thing op 18 februari zijn deuren openen, maar op deze datum gebeurde er uiteindelijk niks. Op een gelekt werkrooster van het nieuwe personeel stond 18 februari ook aangegeven als een verplichte vrije dag.

Er werd al meerdere maanden gewerkt aan de Nederlandse Apple Store, die in het Hirschgebouw aan het Leidseplein zit. Tot voor kort was het nog niet officieel bekend dat Apple zich in het pand zou vestigen, al wezen vele geruchten hier wel op. Op 14 februari werd de winkel officieel onthuld.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 februari 2012, 13:36
Categorieën Apple, Geruchten, iDevices
Onderwerpen apple store, apple store amsterdam

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.