Google Drive voor iOS ondersteunt nu meerdere accounts

Google Drive voor iOS heeft een update gekregen. Het ondersteunt nu meerdere gebruikersaccounts en eenmalig inloggen voor meerdere Google-diensten en -apps.

google drive logoDe Google Drive-app voor iOS heeft een update gekregen en ondersteunt nu meerdere accounts tegelijk. Het nieuws volgt op een grote update van de Google Search-app, die eerder deze week plaatsvond en de app uitbreidde met vertrekwaarschuwingen. Bij de Google Drive-app zijn ook aardig wat verbeteringen te vinden, zoals ondersteuning voor single sign in. Dat houdt in dat je eenmalig hoeft in te loggen en daarna automatisch ook bent ingelogd bij andere Google-apps zoals YouTube, Google Maps, Chrome en Google+. Een andere verbetering in de app is de ondersteuning voor afdrukken. Dit werkt via Google Cloud Print of AirPrint.

De ondersteuning voor meerdere accounts is handig voor mensen die Google Drive zowel voor het werk als voor privé gebruiken. Je wisselt nu makkelijk tussen accounts, zonder dat je steeds opnieuw moet inloggen. Er is ook gedacht aan verbeterde ondersteuning van iOS 7, al wordt niet gespecificeerd waar dat uit bestaat.

Downloaden: Google Drive (gratis, universeel, iOS 5.0+)

google drive inhoud ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 november 2013, 18:40
Categorie Apple
Onderwerp google drive

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.