iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was woensdag 12 februari 2014

Wat is de beste Flappy Bird-kloon? We zoeken het uit op iCulture, op de dag waarop de komst van de volgende Apple TV echt dichterbij lijkt.

Flappy Bird-klonen City BirdWaar rook is, is vuur. En dus lijkt het erop dat de aankondiging van de volgende Apple TV niet al te lang meer op zich laat wachten. Een nieuw bericht vandaag wijst op een bekendmaking in april. Ondertussen is er een nieuw lek gevonden in iOS, zijn de razend populaire apps VSCO Cam en Hay Day ineens sociale aangelegenheden geworden en is er alweer een nieuwe Bibliotheek-app uitgebracht. Vandaag geven we ook antwoord op de vraag: wat is de beste Flappy Bird-kloon?

Nieuws

Apps

  • VSCO Cam is geroemd om zijn fotofilters. Nu doet de fotobewerker ook een gooi naar sociaal netwerk. Wel wat summierder.
  • De boer op in Hay Day doe je niet langer alleen. Een grote nieuwe update voegt buurthuizen en een chatfunctie toe.
  • Bibliotheek Wise is de meest veelzijdige bibliotheek-app tot nu toe. Maar hoeveel krijgen we er nog?
  • Je sms, e-mail en tweets voor later instellen. Daar helpt de app Later mee.
  • ABN Amro Mobiel Bankieren gaat over op de IBAN. Net als jij.
  • Teksten makkelijker leesbaar maken, dat is de insteek van het gratis te downloaden Weekend Read.

Rubrieken

  • Wat is de beste Flappy Bird-kloon? Dat zoeken we uit in de iCulture speelt.
  • In de iCulture Deals kan je nog meer pittige highscore-spelletjes vinden, die tijdelijk in de aanbieding zijn.

Nog meer vandaag

Shuffler.fm Pause MagazineApps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:

  • Het beste aan muziek van 2013, afkomstig van de beste muziekblogs. Die informatie heeft het Nederlandse initiatief Shuffler.fm gebundeld in de iPad-app PAUSE magazine: best of 2013 (afgebeeld). De applicatie ziet er weer strak uit, wat we al gewend waren van de normale Shuffler.fm-app waarin je de nieuwste muziek van de blogs kan opzoeken en opzetten.
  • Muziekstreaming app Music Unlimited is aangevuld op de iPhone en iPad. De Spotify-concurrent van Sony is nu voorzien van de mogelijkheid om snel naar populaire afspeellijsten te gaan vanuit het startscherm. Daarnaast kan je muziek snel vooruit spoelen door te slepen over de voortgangsbalk.
  • De Nederlandse iPhone- en iPad-game Ridiculous Fishing is genomineerd voor een BAFTA. De Engelse filmprijzen van critici zijn inmiddels verbreed met een gamestak en het highscorespelletje van Vlambeer is genomineerd in de categorie beste mobiele game. Het spel neemt het op tegen Device 6 en Plants vs Zombies 2. Eerder won Ridiculous Fishing al een Apple ‘best of App Store 2013′ award.
Reageren kan op afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.