Eindeloos rennen in Go! Go! CommanderVideo.

Eindeloos rennen in het verslavende Go! Go! CommanderVideo

Ren zo ver als je kan met CommanderVideo in de gratis game Go! Go! CommanderVideo. De game is helemaal gratis en door de verslavende gameplay moeilijk weg te leggen.

Eindeloos rennen in Go! Go! CommanderVideo.CommanderVideo is terug met een verslavende en behoorlijk pittige eindeloze renner Go! Go! CommanderVideo. Dit retro-achtige personage heeft al verschillende games voor onder andere iOS beschikbaar, maar met deze nieuwe gratis game gaat hij terug naar de basis.

Eindeloos rennen met Go! Go! CommanderVideo

In de game draait het om één simpele taak: ren zo ver als je kan. De enige handeling die je moet doen is springen over gaten en pijnlijke voorwerpen. Tik je kort op het scherm, dan maak je een kleine sprong. Door lang te drukken, spring je over grotere kuilen heen. Door zijn eenvoud is de game behoorlijk verslavend.

Eindeloos rennen in Go! Go! CommanderVideo.

De game is niet alleen verslavend, maar ook behoorlijk pittig. De game is gekoppeld aan Game Center, waardoor je het rechtstreeks op kunt nemen tegen je vrienden. Door goudstukken te verzamelen speel je nieuwe personages en hoofddeksels vrij om de boel mee op te fleuren. De game is geheel gratis te spelen en heeft geen in-app aankopen. De advertenties in het hoofdmenu onderaan het scherm is het enige waar je mee moet leren leven, maar deze ben je door de verslavende gameplay zo vergeten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 november 2015, 20:30
Categorie Apps
Onderwerp endless runner

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.