Gmail op iPhone krijgt undo-functie

Google heeft in Gmail op de iPhone en Android een undo-functie toegevoegd. Daarmee kun je het verplaatsen, wissen of onjuist labelen van e-mail weer terugdraaien. De undo-knop bevindt zich onderin het scherm.

gmail undoGoogle heeft in een blogposting op Google Mobile Blog aangekondigd dat ze een undo-functie hebben toegevoegd aan Gmail. Het geldt voor de Gmail-webapplicatie voor iOS en Android. Het is handig wanneer je een e-mailbericht per ongeluk weggooit of verkeerd verplaatst. Voorheen kostte het een paar stappen om zo’n fout terug te draaien, maar vanaf nu is het in één moeite gefixt. De nieuwe functie is te vinden als je in de mobiele browser naar mail.google.com gaat en in de transparante balk onderin het scherm kijkt. De undo-functie werkt met labels, gewiste en gearchiveerde berichten en met verplaatste berichten en conversaties. Helaas gaat het niet zover, dat je een boze mail nog kunt terughalen.

Google voegde de balk onderin het scherm een paar weken geleden toe. De balk verschijnt alleen als je ‘m nodig hebt. Daarnaast voegde Google laatst ook Priority Inbox toe voor Gmail op de iPhone. De nieuwe functies gelden overigens ook voor Android.

Meer info: Google Mobile Blog

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 april 2011, 9:17
Categorieën Apple, iOS
Onderwerp e-mail

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.