Geruchten over iPhone Lite en Media Pad van Apple

BusinessWeek beweert dat Apple in gesprek is met Verizon over twee apparaten: een iPhone Lite en een Apple Media Pad. Een compleet nieuw en blijkbaar nogal revolutionair apparaat.

iphone liteUSA Today denkt dat Apple bezig is met een CDMA-iPhone voor Verizon. BusinessWeek heeft een heel andere kijk op de zaak: volgens bronnen die zij gesproken hebben, is Apple in gesprek met Verizon over twee nieuwe apparaten: een kleine en goedkopere telefoon (‘iPhone Lite’) en een Apple Media Pad. Dat laatste is een nieuw soort apparaat, dat tussen de iPhone en de netbook in zit. Het is voorzien van een groot aanraakgevoelig oppervlak. Denk aan een extra grote iPod touch waarmee je van muziek, foto’s en HD-video’s kunt genieten, maar waarmee je ook via Wi-Fi kunt bellen.

macbook miniHet gaat echter om geruchten die onbevestigd zijn. BusinessWeek sprak een persoon die de Apple Media Pad daadwerkelijk gezien heeft en die bleek nogal onder de indruk: “We are talking about a device where people will say, ‘Damn, why didn’t we do this?’ Apple is probably going to define the damn category.”

Ook opmerkelijk: in de statistieken van het chatprogramma Adium is een MacBook Mini opgedoken. Nu zegt zo’n lijstje op zich niet zoveel, ware het niet dat eerder op exact dezelfde manier de MacBook Air ooit is uitgelekt.

Meer info: BusinessWeek

Let op (duh!): de afbeelding bij dit artikel is een mockup.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 april 2009, 11:57
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen geruchten, multimedia

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.