USB Missile Launcher nu ook vanaf iPhone te bedienen

De USB Missile Launcher is vanaf nu ook met de iPhone te besturen. In de App Store is de applicatie iLauncher te koop, waarmee je via Wi-Fi de pijltjesschieter aanstuurt.

usb missileDe Newo Dream Cheeky USB Missile Launcher is een apparaat waarmee je op kantoor pijltjes kunt schieten. Het USB-apparaat was tot nu toe met de muis te bedienen, maar met de nieuwe applicatie iLauncher kun je ook met de iPhone en de iPod touch aan de slag. Vanaf de iPhone heb je volledige controle over de USB Missile Launcher. Je kunt het apparaat in alle richtingen bewegen (links, rechts, op, neer) en daarna de pijltjes draadloos afschieten.

Die pijltjes vliegen met een behoorlijke vaart door de kamer, maar omdat er een schuimrubber uiteinde op zit is het enige echte gevaar dat ‘ie in iemands oog terechtkomt (of in een koffiemok). De iLauncher heeft als voordeel dat je nog ongemerkter pijltjes kunt afschieten, terwijl je niet eens achter je bureau zit.

iLauncher werkt via het Wi-Fi-netwerk. Om het te kunnen gebruiken moet je wel de Windows-desktopapplicatie hebben geïnstalleerd. Het apparaat zelf kost $29,95 maar je krijgt 15% korting met de couponcode ‘ilauncher’. De USB Missile Launcher is ook te koop bij winkels als Fry’s Electronics, Amazon.com, Buy.com en Wallmart.

Meer info: TechnoToys.com
Installeren: iLauncher (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 april 2009, 13:45
Categorie Accessoires
Onderwerpen missile, usb-stick

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.