Gerucht: Apple maakt reclamefilmpje voor onbekend product

Geruchten zeggen dat Apple in een restaurant in Californie een nieuwe reclamespot heeft opgenomen voor een nieuw product dat in september uit moet komen. De Sierra Sun beweert dat het om een tablet zou kunnen gaan terwijl andere de nieuwe iPod suggereren.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Jax on the tracks 1940 restaurant californieVolgens The Sierra Sun zou Apple bezig zijn om een reclamefilmpje op te nemen voor een nieuw product. De krant denkt aan de Apple Tablet waar al zo veel geruchten over zijn. Andere websites denken aan de nieuwe iPod die waarschijnlijk in september bekend gemaakt wordt. De reclame is opgenomen in het Californische restaurant Jax on the Tracks, een restaurant in 40’er jaren-stijl dat aan de eisen zou voldoen van de locatiescout. De eigenaar heeft de Sierra Sun verteld dat Apple het restaurant als een hippe en coole plek wil laten zien, speciaal voor jong volwassenen.

Natuurlijk zijn er geen externe fotografen toegelaten. Een lokale reporter gaf aan dat de reden hiervoor was omdat het om een product ging dat nog niet bekend was gemaakt. Dus vooralsnog moeten we het doen met gokken. Restaurants in combinatie met jong volwassenen zou kunnen duiden op mensen die constant bezig zijn, veel op internet rondhangen, vrienden hebben en sociaal bezig zijn. Dat zou inderdaad kunnen duiden op een tablet waarmee je werkplek met je meereist. Of zou het toch de iPod zijn die je muziek sociaal maakt en makkelijk laat delen met je vrienden. Wat denk jij?

Bron: Sierra Sun

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 augustus 2009, 12:34
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.