Gelekte JailbreakMe.com beta jailbreakt iPad 2 op iOS 4.3 (jailbreak)

Via een uitgelekt PDF-bestand dat bedoeld is voor de website JailbreakMe.com is de iPad 2 op iOS 4.3 nu al te jailbreaken. Het bestand lijkt alleen geschikt voor de iPad 2 Wi-Fi en is niet geschikt voor hogere firmwareversies of andere iDevices.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

JailbreakMe.com betaEen van de betatesters van de vernieuwde JailbreakMe.com heeft een PDF-bestand gelekt waarmee de iPad 2 op iOS 4.3 te jailbreaken is. Volgens de eerste berichten zou de gelekte beta alleen geschikt zijn voor gebruik op het Wi-Fi model van de iPad 2, maar sindsdien zijn er ook andere niet geverifieerde PDF-bestanden opgedoken. Na het installeren van Cydia via het uitgelekte PDF-bestand moet je de iPad 2 opnieuw opstarten. Comex heeft voorlopig nog niet op het uitlekken van een betaversie van zijn jailbreak gereageerd.

JailbreakMe.com 3.0

De jailbreak is op de iPad 2 op iOS 4.3 uit te voeren door naar deze website te surfen.
Niet geverifieerde bestanden voor andere iDevices en firmwareversies zouden hier te vinden zijn. De definitieve versie van JailbreakMe.com zou geschikt worden voor de iPhone 3GS, iPhone 4, 3e en 4e generatie iPod touch, iPad en iPad 2.
Let op: het gaat in het beste geval om een betaversie van de jailbreak van comex. In het slechtse geval kan iemand nog onbekende aanpassingen aan de payload van de exploit hebben uitgevoerd. We raden je dan ook met klem aan om nog even geduld te hebben tot de definitieve versie van JailbreakMe.com verschijnt.

Met dank aan Michel voor de tip!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 juli 2011, 14:56
Categorie Jailbreak
Onderwerp ios 4

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.