Eerste update voor RTLNieuws 365 brengt kleine verbeteringen

RTL heeft een eerste update voor de gratis nieuwsapp RTLNieuws 365 uitgebracht, waarin betere ondersteuning voor iOS 4.2 (video's bekijken), visuele verbeteringen en extra informatie tijdens voetbalwedstrijden is toegevoegd.

RTLNieuws 365RTL heeft een eerste update uitgebracht voor zijn gratis nieuws-app RTLNieuws 365, die op 18 januari in de App Store verscheen. RTL heeft allereerst iets gedaan aan de problemen met het bekijken van video’s onder iOS 4.2. Het advies luidde eerst om te upgraden naar iOS 5, maar versie 1.1 van de app introduceert nu toch betere ondersteuning voor oudere besturingssystemen dan iOS 5.

Voor voetballiefhebbers introduceert de laatste versie van RTLNieuws 365 een nieuw scherm met meer informatie over live eredivisie-wedstrijden. Dit is toegankelijk via het scoreblok dat tijdens de wedstrijd verschijnt. Buiten dat zijn er enkele kleine aanpassingen aan de presentatie van de app gedaan, zoals de mogelijkheid om de headlines te filteren op basis van categorieën. Tot slot is het nu mogelijk om artikelen in het magazine te liken en met anderen te delen, zoals dat in de rest van de app ook al mogelijk was.

RTL Nieuws wil je met deze nieuwsapp op de hoogte houden van het laatste nieuws, de achtergronden en het entertainment-nieuws van RTL Boulevard. De app wordt gedurende de hele dag bijgewerkt met het laatste nieuws, aangevuld met opiniestukken van bekende tv-gezichten zoals Frits Wester, Rick Nieman en Erik Mouthaan en columns over minder serieuze onderwerpen. Ook kun je het nieuws in foto’s doorbladeren, een puzzel maken, lachen om een mop of lezen over het dier van de dag. Daarnaast is er een magazine over uiteenlopende onderwerpen anders dan nieuws, Buienradar, verkeersinformatie en actuele beurskoersen.

Download: RTLNieuws 365 (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2012, 21:52
Categorieën Nederlandse apps, Nieuws
Onderwerpen database, filemaker, ios 4, rtl, update

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.