Deck HD: snel toegang tot instellingen en apps op de iPad (jailbreak)

Deck HD is een nieuwe jailbreaktweak waarmee je snel toegang krijgt tot een menu met snelkoppelingen, schakelaars in de stijsl van SBSettings en instellingen van je iPad. De tweak is vergelijkbaar met de al bestaande tweak Deck voor iPhone.

deck hd ipadDeck HD is een nieuwe jailbreaktweak, waarmee je gemakkelijk toegang krijgt tot een menu met snelkoppelingen, SBSettings-achtige schakelaars en instellingen. De tweak is vergelijkbaar met Deck, een soortgelijke tweak die al op de iPhone en iPod touch verkrijgbaar is. De iPad-versie toont een menu aan de zijkant van het scherm, dat je kunt bereiken via een Activator-actie. Daarbij kun je ook de getoonde icoontjes aanpassen. Als je wilt kun je aangepaste snelkoppelingen naar eigen voorkeur aanmaken in het menu van Deck HD. En je kunt direct vanuit Deck apps opstarten.


Deck is een combinatie van NCSettings en MountainLionCenter, maar dan nét iets beter op een aantal punten. De tweak kost €1,59 en is binnenkort (dus nog niet nu!) te installeren via de ModMyi-repo. De website iDownloadblog maakte er alvast een filmpje over:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
11 juni 2012 om 11:59
Onderwerp
Categorie
Jailbreak
1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.