tagsdock-icoon-groot

Ga #viral met het #TagsDock #toetsenbord dankzij de juiste #hashtags

Maak jij gebruik van de goede hashtags zodat zoveel mogelijk mensen je #foto's zien? Met het TagsDock toetsenbord voeg je altijd de juiste toe. #selfie #trending #summer #apple #iculture #apps #winning

tagsdock-icoon-grootOf je nu een viral hit wilt worden, of gewoon het bereik van je foto’s wilt vergroten: zonder de juiste hashtags ben je nergens. Het TagsDock toetsenbord schiet de viral fotograaf in spé te hulp, door een volledig toetsenbord te maken dat vol staat met hashtags die relevant zijn voor het sociale netwerk dat je op dat moment gebruikt.

Het TagsDock toetsenbord bestaat uit meer dan drieduizend populaire hashtags die verdeeld zijn in honderd categorieën. Fotografeer je bijvoorbeeld altijd je lunch? Kijk dan welke tags goed scoren in de categorieën Foods en Photography.

TagsDock-screen TagsDock-screen

TagsDock is altijd bij de hand

Omdat TagsDock in je toetsenbord verwerkt zit -en geen aparte app is- is het erg gemakkelijk om na het nemen van een foto direct de juiste hashtags aan te vinken, zonder dat je daarvoor een andere app hoeft te openen. Bovendien werkt TagsDock in alle andere apps, simpelweg omdat het een alternatief iOS-toetsenbord is.

Lees ook: Alternatieve toetsenborden instellen in iOS 8.

Ook kun je zelf hashtags toevoegen, die je daarna snel terugvindt door ze bij het Favorites-lijstje in te delen. Speciaal voor de Instagrammers onder ons is er ook een tabblad toegevoegd met de Trending Tags van dat moment, zodat je je kiekjes daar bij aan kunt laten sluiten. TagsDock belooft regelmatig nieuwe hashtags toe te voegen, zodat het toetsenbord niet na een paar weken al verouderd is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juni 2015, 9:24
Categorie Apps
Onderwerpen sociale media, toetsenbord

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.