Fusion Sabre iPhone-case van Fusionwerkz is imitatie van Vapor4

De Fusion Sabre is een imitatie van de Vapor4, een bumper-case van Elements. Fusionwerkz paste wel een aantal details aan.

fusion sabreDe Vapor4 is een aluminium bumpercase voor de iPhone 4, die bij onze lezers nogal in de smaak viel. Er zijn bij dit soort accessoires altijd wel namaakproducten te vinden, waarvan de kwaliteit of het design een stuk minder is, waardoor je er kort plezier van hebt. Maar je betaalt er ook een stuk minder voor. De Vapor4 krijgt concurrentie van de Fusion Sabre, een iPhone-case van $46, terwijl je voor de originele Vapor4-case $80 betaalt.

iphone fusion sabreHet verschil in prijs is dus behoorlijk en het uiterlijk is als je niet te nauwkeurig kijkt vrijwel hetzelfde, met grote schroeven op de hoekpunten. Groot pluspunt volgens de fabrikant van de Fusion Sabe: “No etched logos” (want bij de Vapor4 staat in grote letters de productnaam op de zijkant). De Fusion Sabre is in meerdere kleurcombinaties verkrijgbaar, volgens het principe dat je ook al bij de Vapor4 zag: één kant in een contrasterende kleur, de rest in donkergrijs. De binnenkant is bekleed met zacht materiaal om krassen tegen te gaan.

Meer info: Fusion Sabre van Fusionwerkz (leverbaar in september)
Tipgever: Matijs

Ter vergelijking nog even een afbeelding van het origineel, de Vapor4-case. Kan de imitatie ermee door?

vapor bumper 4

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 augustus 2010, 12:47
Categorie Accessoires
Onderwerpen hoesje, iPhone 4

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.