Fraai nieuw iWatch-concept met gebogen scherm van Jivaldi

Ontwerpbureau Jivaldi heeft een fraai nieuw iWatch concept uitgebracht. Het onwerp heeft een gebogen scherm en géén leren bandje.
Lisa van der Velden - · Laatst bijgewerkt:

iWatch conceptWe hebben al een tijdje niets meer gehoord over de iWatch, maar ondertussen verschijnen er nog steeds mooie concepten online. Ontwerpbureau Jivaldi lijkt met hun concept goed te hebben geluisterd naar een van de meest dominante iWatch-geruchten: het gebogen scherm, dat we ook bij eerdere iWatch-concepten zagen terugkomen. Het grote verschil: dit horloge lijkt visueel één groot gebogen scherm, terwijl varianten van Nederlander Martin Hajek en Pavel Simeneonov aan een leren of rubberen bandje vastzaten. Dit horloge oogt daarom iets minder lomp en meer als één geheel.

Het scherm van het iWatch-concept van ontwerper James Ivaldi bestaat uit twee onderdelen: het beginscherm dat we kennen van onze iPhone, maar dan met minder apps en een rond scherm waarmee je de tijd kunt weergeven, maar ook kunt videobellen via Skype (of Facetime). Daarnaast heeft het horloge een camera, volumeknopjes en een ingang om het horloge mee op te laden. Al met al lijkt dit een compleet, strak en weloverwegen concept. Of de iWatch ook lekker draagt vragen we ons nog een beetje af.

Kijk op de site van ontwerpbureau Jivaldi voor meer foto’s.

iWatch recht

iWatch schuin

iWatch tekening

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juli 2013, 22:29
Categorie iDevices
Onderwerp iwatch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.