Foto’s van de iPhone Dock opgedoken

Apple heeft een bureauhouder (dock) laten ontwerpen voor de iPhone. Het witte accessoire bevat op het eerste gezicht geen oplaadmogelijkheid voor een Bluetooth-headset, maar die zou er wel in moeten zitten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iphone dockOp internet zijn de eerste foto’s van de bureauhouder (dock) voor de iPhone verschenen. Hoewel foto’s… het lijkt meer op een artistieke impressie, maar het ziet er in ieder geval een stuk realistischer uit dan de schetsen van een iPhone Dock die Gizmodo eerder publiceerde. Het extra gat voor het opladen van een Bluetooth-headset ontbreekt ook op de foto’s.


iPhone Dock voor het bureauDe foto’s laten een witte dock zien, maar verraden weinig andere functies. Geen poorten of connectors om extra accessoires op te laden, al suggereert ThinkSecret dat er wel degelijk een oplaadmogelijkheid voor de Bluetooth-headset aanwezig is. Verder schijnen twee kabels naar de dock te lopen: de ene voor het opladen van de batterij en de andere voor bestandsuitwisseling met de desktop? Geen idee, maar wat uit trainingshandleidingen wel blijkt is dat de meeste iPod-accessoires met dock-connector ook geschikt zijn voor de iPhone – waardoor je waarschijnlijk ook de normale iPod-dock kunt blijven gebruiken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 15:19
Categorie Accessoires
Onderwerpen dock, houder
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.