Foto: de AT&T-winkel in hartje San Francisco

De AT&T-winkel op de hoek van Market en 3rd Street in San Francisco ligt vlakbij het belangrijkste winkelcentrum, vlakbij het Moscone-center én bij de Apple Store. De ideale plek om de iPhone te kopen... of toch niet? Wij gingen kijken.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

at&t winkel san franciscoDe AT&T-winkel op de hoek van Market en 3rd Street zit in het winkelhart van San Francisco: vlakbij het San Francisco Shopping Center, om de hoek bij het Moscone-conferentiecentrum en op een steenworp van de Apple Store. Is dit dé plek om de iPhone te kopen? En wat is er in de winkel al te zien?

Eerlijk gezegd: niet zoveel. Op het raam hangt een poster waarin de iPhone wordt aangekondigd. Die hadden we best willen inpikken, ware het niet dat er in de piepkleine winkel een bewaker streng toezicht houdt. Binnen in de winkel geen spoor van de iPhone. De gangbare toestellen liggen in de display, van LG, Motorola, Samsung, Palm en zelfs een verdwaalde Nokia.

at&t winkel san franciscoVan de eerdere berichten dat de electriciteit in AT&T-winkels moest worden omgelegd om de gigantische iPhone-displays van stroom te kunnen voorzien, is hier geen sprake. Misschien komt dat omdat de iPhone niet in alle AT&T-winkels zal worden verkocht. Omdat deze winkel zo dichtbij de Apple Store zit, is misschien besloten om de iPhone niet hier te verkopen.

Natuurlijk gingen we ook even kijken bij ‘The Mothership’: het hoofdkwartier van Apple aan 1 Infinite Loop in Cupertino. Ook daar is in de winkel nog geen spoor van de iPhone te zien – zelfs geen raamposter.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 15:19
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.