iPad Air 2 featured

Foto’s tonen mogelijke achterkant iPad Air 2

Nieuwe foto's tonen de mogelijke achterkant van de iPad Air 2. Met een nieuwe speaker, andere volumeknoppen en een uitgefreesd Apple-logo.

Foto’s op het Chinese sociale netwerk Weibo tonen de mogelijke achterkant van de iPad Air 2. Eerder zagen we al een mockup van de nieuwe iPad Air. De achterkant is grotendeels identiek aan het ontwerp dat vorig jaar werd geïntroduceerd, maar met wat tweaks. De iPad Air 2 heeft een opnieuw ontworpen speakergrill, dieper geplaatste volumeknoppen en een microfoon naast de cameralens.

iPad Air 2 foto 1

iPad Air foto 3

Het Apple-logo in de achterkant is enkel uitgefreesd. Dat is op zich niks nieuws: de eerste iPad Air heeft een vergelijkbaar ontwerp. Apple gebruikt een alternatief materiaal voor het Apple-logo. De iPhone 6 krijgt wellicht een vergelijkbaar Apple-logo van een alternatief materiaal, zo blijkt uit recente foto’s. Door een ander materiaal te gebruiken, kan het Apple-logo bijvoorbeeld draadloze signalen doorlaten. Nog een mogelijkheid is dat het Apple-logo doorzichtig wordt en kan oplichten, maar er is verder niks om dit te suggereren.

iPad Air foto 2

De grootste visuele wijziging zal waarschijnlijk op de voorkant van de iPad Air 2 zitten: daar zal een Touch ID-vingerafdrukscanner worden geplaatst.

De behuizing in de achterkant lijkt erg veel op de eerder gelekte mockup. Dat kan betekenen dat we kijken naar het echte werk, of dat er simpelweg een tweede, beter afgewerkte mockup is opgedoken. We weten pas echt zeker hoe de iPad Air 2 eruitziet zodra Apple hem aankondigt.

iPad Air foto 4

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 augustus 2014, 8:07
Categorie Geruchten
Onderwerp ipad air 2

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.