belcompany provider iphone

BelCompany introduceert BelCompany MiX-abonnementen

BelCompany heeft vandaag de nieuwe BelCompany MiX-abonnementen geïntroduceerd. Hiermee is BelCompany een virtuele provider geworden.

belcompany provider iphoneBelCompany biedt vanaf vandaag abonnementen aan onder de naam BelCompany MiX. Een grote stap voor de winkelketen: tot nu toe verkocht BelCompany alleen abonnementen van Vodafone. In de praktijk is BelCompany MiX eigenlijk ook een Vodafone-abonnement: de abonnementen maken gebruik van Vodafone’s netwerk en BelCompany is ook onderdeel van Vodafone.

Een BelCompany MiX-abonnement stel je zelf samen. Je geeft aan hoe lang het contract mag lopen, hoeveel data je wil en hoeveel minuten je per maand wil bellen. Daarnaast vermeld je of het een nieuw abonnement is, of dat je wil verlengen. Alleen sms-gebruik is vastgesteld: iedere abonnee mag namelijk onbeperkt binnen Nederland sms’en.

De goedkoopste abonnementssoort bij BelCompany MiX biedt 500MB en 75 belminuten voor twee jaar. Je betaalt dan €28,45 per maand. Het duurste abonnement biedt 5GB en 375 belminuten voor één jaar, voor maar liefst €56,95. Er lijkt vooralsnog geen verschil te zitten tussen een nieuw en verlengd abonnement. Logisch ook: BelCompany biedt pas vanaf vandaag abonnementen aan.

Je bent bij BelCompany MiX niet heel veel goedkoper uit dan bij Vodafone’s Red-abonnementen. Stel je bijvoorbeeld een bundel samen met 1GB en 225 belminuten voor een jaar, dan betaal je bij BeLCompany €38,45 per maand. Iets goedkoper dan het 44 euro kostende Red-abonnement met 1GB data en 300 belminuten, maar: Vodafone verkoopt dit Red-abonnement tegen een kortingsprijs. Hierdoor betaal je bij Vodafone 34 euro per maand.

Op het moment van schrijven stuurt BelCompany geïnteresseerden naar de fysieke winkel, maar later moeten de abonnementen ook op de website worden aangeboden. Tot dan is er nog enige onduidelijkheid over de exacte prijzen. Zo kun je bijvoorbeeld een 4G-bundel aanschaffen om zo je snelheid te verhogen, maar informatie hierover moet je in de winkel aanvragen.

Meer informatie: BelCompany MiX

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 augustus 2014, 9:58
Categorie Providers
Onderwerp belcompany

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.