12 Dagen Cadeaus: Home Alone gratis downloaden uit iTunes (update)

Home Alone is momenteel gratis in de iTunes Store te downloaden in SD- of HD-formaat.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

home aloneGisteren gaven we op iPhoneclub al de tip om Home Alone gratis te downloaden, waarbij we al vermoedden dat het iets met Apple’s feestdagenactie te maken had. En dat klopt: Home Alone is inderdaad vandaag de gratis iTunes-download in het kader van de 12 Dagen Cadeaus-actie. Home Alone dateert uit 1990 en draait om het verhaal van de 8-jarige Kevin die alleen thuis is tijdens de kerstdagen. Het gaat om een koopfilm, dus je kunt na het downloaden rustig de tijd nemen om de film te gaan kijken op je iPhone, iPod touch, iPad, Mac of Apple TV. Voordat je gaat downloaden: houd rekening met voldoende opslagruimte. De HD-versie neemt minimaal 3,7 GB opslagruimte in beslag en voor de SD-versie moet je ook nog op zo’n 1,7 GB rekenen. Het vervolg Home Alone 2 is ook te krijgen, maar kost €11,99.

In Home Alone is Kevin alleen thuis bezig met het ophangen van de kerstversiering. De rest van het gezin is op vakantie naar Frankrijk en ze zijn ‘per ongeluk’ vergeten om Kevin mee te nemen. Terwijl de jongen bezig is met het versieren van het huis krijgt hij te maken met twee inbrekers. De film heeft Nederlandse ondertiteling.

Wie slim is en een Amerikaans iTunes-account heeft, haalt de fantastische film Hugo gratis binnen, want dat is vandaag in de VS het gratis cadeautje. In Nederland betaal je er €11,99 voor (koop) of €3,99 (huur).

Downloaden: Home Alone (gratis)

Tipgever: Kai. Dit artikel verscheen eerder al op 29 december op iPhoneclub, maar is nu opnieuw gepubliceerd vanwege de 12 Dagen Cadeaus, met een aangepaste tekst.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 december 2013, 8:26
Categorieën Diensten, iDevices, Mac & macOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.