Fanboy, klager of hacker: welk type iPhone-gebruiker ben jij?

AllAreaCodes.com heeft de iPhone-gebruikers ingedeeld in 7 groepen, van fanboy tot hacker en klager. Welke past het best bij jou?

iphone ownersNatuurlijk zijn we allemaal uniek en gebruiken we onze iPhones op een heel andere manier dan de buurman. Maar het is wel eens leuk om de stereotypen te lachen. AllAreaCodes heeft een illustratie gemaakt waarin ze de iPhone-gebruiker in zeven groepen indelen. Bij welke groep hoor jij?

De zeven types zijn de Fanboy (vindt alles wat Apple maakt fantastisch), de Unappreciative (heeft iPhone gekocht omdat het toestel populair of in de aanbieding was, maar heeft geen idee van de mogelijkheden), de Overuser (haalt het maximale uit zijn iPhone), de Desk Job (heeft een BlackBerry of ander zakelijk toestel ernaast), de Hacker (mensen die een jailbreak hebben uitgevoerd en de iPhone gebruiken om de auto op afstand te starten), de Senior Citizen (oudere gebruiker) en de Complainer (klaagt alleen maar over de iPhone). We zijn benieuwd hoeveel mensen het aandurven om eerlijk uit de kast te komen als Unappreciative of Complainer.

De volledige afbeelding is op AllAreaCodes.com te zien.

Directe link naar de poll voor onze iPc.app-gebruikers.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 februari 2011, 23:43
Categorie Achtergrond
Onderwerp ervaringen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.