Evernote Premium 6 maanden gratis voor klanten T-Mobile

Evernote voor iPhone en iPad is een half jaar lang gratis met Premium-abonnement te gebruiken dankzij een actie van T-Mobile.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Evernote 7 voor iOS 7Klanten van T-Mobile kunnen gratis een half jaar lang het Premium-abonnement van de bekende notitie-app Evernote gebruiken. Het cadeau wordt niet gecommuniceerd op officiële kanalen van de telecomprovider, maar is sinds het begin van januari zichtbaar als je de Evernote-app opent en klant bij T-Mobile bent. De aanbieding geldt voor abonnees en prepaid-klanten. Je ziet een pop-up om het Premium-abonnement te activeren. De dienst kost normaal 4,49 euro per maand en biedt verschillende mogelijkheden ten opzichte van de gratis versie.


T-Mobile Evernote Premium 6 maanden gratisDe belangrijkste eigenschap van Evernote Premium is dat je de notitieboeken in de applicatie zonder internetverbinding kan gebruiken en bewerken. Daarnaast kan je vrienden of collega’s toevoegen aan notities zodat je ze deelt en ze samen kan bewerken. Je beschikt over wachtwoordvergrendeling zodat anderen je notities niet kunnen inzien en op het web krijg je een chatvenster om contact op te nemen met de helpdesk.

Verdere voordelen zijn dat je 1 gigabyte kan uploaden per maand en mogen notities tot wel 100 MB groot zijn. Je kan zoeken in PDF-documenten, teksten in afbeeldingen doorzoeken, gerelateerde notities bekijken en je kan notities presenteren in volledig scherm. De laatste functie is overigens alleen beschikbaar op de Mac.

Het abonnement stopt vanzelf zodra het half jaar is afgelopen, volgens een forummoderator van T-Mobile. De actie van T-Mobile en Evernote Premium is een afgeleide van T-Mobile in Duitsland. Daar krijg je niet een half jaar, maar een volledig jaar gratis Evernote Premium.

Evernote is een razend populaire notitie-app op iPhone en iPad. Dat komt door het hele platform. Je kan notities vanuit het web en applicaties voor praktisch alle toestellen synchroniseren en zo kan je altijd bij je aantekeningen. In de iOS-app kan je notities opmaken met functies van een tekstverwerker, kan je audio opnemen, snel foto’s nemen en kan je notities sorteren en filteren op mappen en steekwoorden. Bovendien is de integratie vanuit andere apps met Evernote sterk. Zo kan je bijvoorbeeld mails kopiëren naar Evernote of hele e-books doorzetten naar en lezen in de app.

Downloaden: Evernote (gratis, universeel, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2014, 0:10
Categorie Providers
Onderwerpen evernote, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.