Elert: e-mailnotificaties zoals in Outlook (jailbreak)

Elert zorgt ervoor dat er een popup in beeld verschijnt als je een nieuwe e-mail hebt ontvangen met daarin beknopte informatie over die e-mail.
Edward Neve - · Laatst bijgewerkt:

img_0103Elert is een handige tweak voor je e-mail die je kunt installeren via Cydia of Rock your phone (zie dit artikel voor meer info hierover). We kennen allemaal wel de popup die je krijgt van Outlook of andere e-mailprogramma’s als je een nieuwe e-mail binnenkrijgt. In die popup staat vaak de afzender, het onderwerp en een klein gedeelte van de body van de e-mail. Elert biedt diezelfde functionaliteit, alleen dan op je iPhone. Na installatie van Elert herstart je je iPhone en is het programma actief. Het heeft geen eigen icoon maar draait, wanneer nodig, op de achtergrond.

Doordat het alleen geactiveerd wordt bij het ophalen van nieuwe e-mail wordt er geen extra aanslag op je batterij gepleegd. Elert werkt tijdens elke andere applicatie of spel die je op dat moment aan het uitvoeren bent. Wanneer je een nieuwe e-mail ontvangt schuift rechtsonder de popup in beeld met daarin een beknopte weergave van die e-mail. Door het drukken op het e-mailicoon in de popup open je het standaard e-mailprogramma van je iPhone. Klikken op het kruisje doet de popup verdwijnen. Het enige minpunt is dat de popup maar 3 seconden in beeld blijft, en als je hem mist hij niet nog een keer verschijnt. Je kunt nergens de instellingen hiervoor aanpassen.

Elert is van dezelfde makers als de populaire Intelliscreen en Intelliborn. Elert is tijdelijk gratis (normaal 0,99 euro) en zoals gezegd verkijgbaar via Cydia of Rock your phone.

Het blijkt dat Elert niet standaard in Cydia staat. Rock your phone zorgde er automatisch voor dat de entry ook in Cydia verscheen. Elert installeren gaat dus alleen via de Rock your phone applicatie (gewoon te vinden in Cydia)

Meer informatie over Elert op de site van Rock your phone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 1:18
Categorie Jailbreak
Onderwerpen e-mail, notificaties, outlook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.