Eerste foto’s van mogelijke iPhone 5S-achterkant opgedoken

Op nieuwe foto's is de mogelijke achterkant van de iPhone 5S te zien. Hij lijkt voor een groot deel op de iPhone 5.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 5S 1Onderdelensite ETrade Supply heeft foto’s geplaatst van wat mogelijk de achterkant is van de iPhone 5S. Van buiten ziet hij er nagenoeg hetzelfde uit als de iPhone 5, maar van binnen zijn er een aantal veranderingen te bespeuren. Zo zitten de schroeven voor de printplaat op een andere locatie en zijn kleine segmenten van de binnenkant iets veranderd.

De foto’s suggereren dat de iPhone 5S er hetzelde uit zal zien als de iPhone 5. Apple zou hiermee een trend voortzetten: de iPhone 3GS en iPhone 4S leken allebei ook op voorgaande modellen. Het is verder lastig om te bepalen wat er allemaal anders zal zijn in de iPhone 5S. De printplaat zou waarschijnlijk verschillen van de iPhone 5, maar we weten nog niet wat er precies anders zou zijn.

De foto’s kunnen afkomstig zijn van de iPhone 5S, maar MacRumors wijst op een aantal andere mogelijkheden: het zou ook kunnen gaan om een vroeg prototype van de iPhone 5-achterkant, of een nep-onderdeel. Dat laatste zou opmerkelijk zijn, aangezien het onderdeel van beide kanten erg veel wegheeft van het origineel.

iPhone 5S 2

Het is tot nu toe overwegend stil rond de iPhone 5S. Heel erg opmerkelijk is dit niet, aangezien Apple in september nog de iPhone 5 introduceerde. Afgelopen maand hoorden we wel geruchten over de nieuwe iPhone, waarvan de proefproductie deze maand van start zou gaan. De achterkant zou van deze productie afkomstig kunnen zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 december 2012, 12:25
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 5s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.