Element Ronin Case: dure iPhone 5-hoes van hout, aluminium en leder

De Ronin Case is een 200 dollar kostende iPhone 5-case gemaakt van hout, leder en aluminium. Element Case maakte eerder de Vapor4 en cases gemaakt van oude skateboards.

Ronin CaseBen je bereid om diep in de buidel te tasten voor een unieke iPhone 5-case, dan is de Ronin Case wellicht een blik waard. Deze 200 dollar kostende iPhone 5-hoes is namelijk met de hand gemaakt in de Verenigde Staten en bevat leder, hout en aluminium. De Ronin Case wordt gemaakt door Element Case, een bedrijf dat al eerder opvallende accessoires maakte: de Vapor4 Bumpercase, de fraaie Vapor Dock en iPhone-hoesjes gemaakt van oude skateboards.

Bij de Ronin Case worden de knoppen aan de zijkanten bedekt door alternatieve aluminium toetsen, die je nog steeds kunt indrukken. Naast het beschermen van je iPhone heeft de Ronin Case geen speciale functies of gimmicks. Maker Element Case legt dan ook volledig de nadruk op het unieke ontwerp. De houten zijkanten moeten de banden van je iPhone beschermen, terwijl je met twee lederen covers de achterkant kunt bedekken. Een lederen hoes bescherm zonodig ook het scherm.

Met zijn prijskaartje van $199,95 is de Ronin Case een stuk duurder dan veel alternatieve hoesjes voor de iPhone 5. De verkoopsite belooft dat er geen verzendkosten in rekening worden gebracht bij bestellingen duurder dan 199 dollar, maar bij een levering naar Nederland of België wordt er alsnog 15 dollar bovenop het totaalbedrag geteld.

Ronin Case hoes

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 december 2012, 17:56
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.