Easy-Doks CR19: wekkerdock heeft plek voor drie iPhones tegelijkertijd

De Easy-Doks CR19 is een wekkerdock waar je drie iDevices tegelijkertijd op kunt bevestigen.

Easy-DoksDe Easy-Doks CR19 is een wekkerdock voor niet alleen je iPhone, maar ook twee andere devices. Hierdoor kun je twee smartphones en bijvoorbeeld je iPad tegelijkertijd op je nachtkastje opladen. De dock belooft te werken met aansluitingen voor de iPhone, Android-smartphones en BlackBerry’s. Een bijbehorend Bluetooth-toetsenbord moet het daarnaast mogelijk maken om je aangesloten iPhones, iPads en andere devices te bedienen.

Je kunt één van de aangesloten smartphones of tablets gebruiken om naar muziek te luisteren via een ingebouwde speakers. In de dock zit ook een FM-ontvanger zodat je ‘s ochtends kunt wakker worden met een radiozender.

Hoe de Easy-Doks CR19 zowel iPhones als andere smartphones van stroom kan voorzien is niet helemaal helder. Vermoedelijk kun je de dockaansluiting vervangen, zodat je een micro-usb-aansluiting omwisselt voor bijvoorbeeld een Lightning-connector voor je iPhone 5. Een andere mogelijkheid is dat je bestaande oplaadkabels in de dock moet steken. Dit lijkt aannemelijk: de dock wordt ook geleverd met flink wat extra kabels.

De iPhone-wekkerdock zal op technologiebeurs CES in Las Vegas tussen 8 en 11 januari worden gepresenteerd. Later dit jaar zal hij worden verkocht voor 85 dollar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 december 2012, 21:20
Categorie Accessoires
Onderwerp wekker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.