Durable: handgemaakte iPad-sleeve van DODOcase

DODOcase verkoopt nu ook sleeves voor de iPad. De Dureable is gemaakt van canvas, leer en vilt. De hoes is in de Verenigde Staten geproduceerd.

DurableDODOcase heeft een aantal nieuwe sleeves voor de iPad, iPhone en MacBook geïntroduceerd. De handgemaakte Durable bestaat uit canvas en heeft een lederen handgrip en vilten binnenkant. Met een prijskaartje van $64,95 is de Durable duurder van veel andere iPad-sleeves. Dit is niet helemaal zonder reden: iedere Durable wordt namelijk niet in China geproduceerd, maar in de Verenigde Staten.

Durable 2Voor veel iPad-bezitters is DODOcase geen onbekende. Het bedrijf bracht in 2010 een iPad-case uit, waarmee je de iPad als een boek kan vermommen. Sindsdien heeft DODOcase meerdere cases uitgebracht, waaronder een nieuwe reeks voor de derde generatie iPad.

Nadat je een Durable bij DODOcase bestelt, duurt het twee à drie weken totdat de sleeve is gemaakt. Vervolgens wordt hij jouw kant toegestuurd. Naast de $64,95 die je voor de sleeve betaalt, moet je ook rekenen op $12,99 aan invoerbelasting en 20 dollar aan verzendkosten. Hierdoor kom je uit op een totaalbedrag van $97,94.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 september 2012, 15:57
Categorie Accessoires
Onderwerp beschermhoes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.