Gratis iCloud-opslag MobileMe-gebruikers verloopt 30 september

Apple herinnert voormalige MobileMe-gebruikers aan dat ze vanaf eind september niet langer gebruik kunnen maken van hun tijdelijk gratis 25 GB aan iCloud-opslag.

MobileMeApple verstuurt berichten naar voormalige MobileMe-gebruikers, om ze er aan te herinneren dat hun tijdelijk gratis iCloud-opslag binnenkort zal verlopen. Wil je nog steeds 25 GB aan data in iCloud opslaan, dan moet je een abonnement op de cloud-dienst nemen. MobileMe-gebruikers hebben tot 30 september om de upgrade aan te schaffen, of om hun gebruikte iCloud-opslag te verlagen.


Apple bood MobileMe-gebruikers bij de aankondiging van iCloud een jaar lang 25 GB aan opslag aan via de nieuwe cloud-dienst. Normaal gesproken kun je maar 5 GB gratis verbruiken, waarna je moet betalen voor meer ruimte. Het aanbod werd verlengd, waardoor MobileMe-gebruikers tot en met september dit jaar 25 GB op iCloud mochten benutten. Omdat de maand over een week alweer voorbij is, heeft Apple herinneringsmails verstuurd.

Wil je liever niet dat je iCloud-opslag wordt verlaagd, dan kun je naar de instellingen van je iPhone gaan om je abonnement te verlengen. Daar tap je op iCloud > Account om je huidige abonnement te bekijken. Met een tap op je abonnement kun je ervoor kiezen om hem vanaf 30 september te verlengen. Kies je ervoor om het abonnement niet te verlengen en maak je geen extra ruimte vrij op iCloud, dan zal de cloud-dienst niet langer backups maken of informatie van apps opslaan.

iCloud Downgrade

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
24 september 2012 om 16:40
Onderwerp
Categorie
Diensten
14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.