Duizenden iPhones gestolen in België

In België zijn duizenden iPhones gestolen bij een koeriersbedrijf. De partij iPhones was bedoeld voor Mobistar, distributeur van de iPhone in België.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone diefstalIn het Belgische Kortenberg is zaterdag een partij met duizenden iPhones gestolen. Dit gebeurde door een overval op een koeriersbedrijf, zo maakte Mobistar bekend. Vier zwaarbewapende mannen overvielen het koeriersbedrijf en maakten duizenden nieuwe iPhones buit, waardoor de eindejaarsverkoop in het gedrang komt. Mobistar zou met de partij de Mobistar Centers en de Mobistar-verkooppunten in warenhuizen en elektronicaketens bevoorraden. Klanten die van plan waren om een iPhone te kopen krijgen het advies om geduld op te brengen. Pas in januari komt er nieuwe voorraad.

Heb je nog geen bestelling geplaatst, dan is er voor Belgen natuurlijk nog een andere oplossing: naar Nederland rijden en daar een iPhone aanschaffen, bijvoorbeeld bij de Apple Store in Amsterdam. Bij de Belgische overval vielen geen gewonden. De politie is een onderzoek gestart om de dieven (en de iPhones) op te sporen.

Dank aan de vele tipgevers!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 december 2012, 21:57
Categorie Providers
Onderwerpen belgische apps, diefstal, overval

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.