dropbox-zakelijk

Dropbox-update laat je nu bestanden hernoemen en verplaatsen

De Dropbox-app voor iPhone heeft een update gekregen, zodat je nu bestanden kan hernoemen en verplaatsen. Dat geldt ook voor Dropbox-mappen.

dropbox-hernoemenMet Dropbox heb je één plek om al je bestanden te beheren. Maar in de iPhone-app heb je lang niet alle functies tot je beschikking. Daar komt met een Dropbox-appupdate vandaag verandering in. Je kunt nu Dropbox-bestanden en -mappen hernoemen. Ook kun je nu bestanden verplaatsen. Daarnaast zijn er knoppen voor meer acties toegevoegd, die te herkennen zijn aan drie puntjes. Ze verschijnen als je een bestand aan het bekijken bent. Met de drie puntjes open je een menu, met de opties om foto’s te hernoemen of te verplaatsen. De bewerkingen voor mappen werken op dezelfde manier.

Ook heeft Dropbox de werking van de toolbar verbeterd. De toolbar verschijnt als je ‘m nodig hebt en verdwijnt daarna weer. Daardoor neemt ‘ie geen onnodige schermruimte in beslag. Als je op een foto of bestand tikt, wissel je tussen schermvullend of met toolbar. Bekijk je Microsoft Office-bestanden, dan zie je nu ook een icoontje om te bewerken. Die functie kondigden beide bedrijven onlangs aan: het kunnen bewerken van Office-bestanden in de Dropbox-app.

De update van de Dropbox-app verschijnt later vandaag in de App Store, beloven de makers.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 december 2014, 19:42
Categorie Apps
Onderwerp dropbox

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.