DLO VentMount: dashboardklem voor je iPhone

De DLO VentMount is een houder waarmee je de iPhone en iPod touch aan het dashboard van je auto kunt bevestigen. De VentMount bevat een klem die je aan de luchtroosters vastmaakt. Er zit ook een riemclip en bureauvoet bij.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

DLO Vent MountDLO heeft twee dashboardhouders ontwikkeld, waarmee je de iPhone en iPod touch in de auto kunt bevestigen. Beide modellen kosten $24,99 per stuk. Met de VentMount heb je de iPhone altijd onder handbereik en kun je handsfree bellen. De VentMount bevestig je aan het luchtrooster in je dashboard, waarna je de iPhone staand en liggend kunt gebruiken.

Op de bestemming aangekomen haal je de iPhone uit de dashboardhouder waarna je de clip kunt gebruiken om de iPhone aan je broekriem of tas te bevestigen.

De VentMount is vooral handig als je onderweg met Cover Flow naar een bepaald muziekalbum wilt bladeren of wanneer je geschreven routeinstructies wilt volgen terwijl je aan het rijden bent. In combinatie met een Bluetooth-headset kun je ook zien wie er belt en gesprekken aannemen zonder de iPhone te verwijderen uit de houder. De knoppen aan de zijkant en de dock connector zijn in de VentMount nog goed bereikbaar. Je kunt dus ook onderweg de iPhone opladen met een autolader.

DLO VentMount autohouderDe VentMount heeft een ingebouwde riemclip/bureauvoet waarmee je de iPhone zowel in de auto, onderweg als op je bureau kunt gebruiken. Naast de DLO VentMount voor de iPhone is er ook een VentMount voor de iPod touch.

Meer info: DLO VentMount

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 april 2008, 21:51
Categorie Accessoires
Onderwerpen bureau, dashboard, houder, ipod touch, olloclip, uitgaven

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.