Dixons opent eerste iPad-only winkel in Nederland

Dixons heeft de eerste iPad only-winkel in Nederland geopend. In de winkel kun je alleen iPads en accessoires aanschaffen. Speciaal opgeleid personeel licht het publiek voor in Hoog Catharijne, Utrecht.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

dixonsDixons gaat samen met V&D de eerste iPad-only winkel openen in Nederland. De winkel zal te vinden zijn in Hoog Catharijne in Utrecht en is vanaf vandaag te bezoeken. Omdat de iPad erg populair is en er inmiddels honderden accessoires voor verkrijgbaar zijn, vindt Dixons het tijd om een speciale winkel hiervoor te openen. Afgelopen jaar verkocht Dixons meer iPads dan notebooks en netbooks bij elkaar (!). Op het drukste winkelpunt van Nederland kun je je vanaf vandaag vergapen aan de iPads en de bijbehorende hoesjes, speakers en oordopjes.

Speciaal getraind personeel moet het publiek aan een iPad met accessoires helpen. Dixons was al Autorized Apple Reseller. In de nieuwe shop zullen alleen iPads en iPad-accessoires te koop zijn. Netbooks, laptops en andere tablets komen er niet in. Naast de winkel heeft Dixons nog meer plannen: zo openen ze de iService-dienst, een speciale telefoon die iPad-bezitters kunnen bellen als ze vragen hebben of ondersteuning nodig hebben bij het gebruik van hun iPad. Vanaf 6 december is de iService-lijn bereikbaar via 0900-2022019.

Dixons kondigde kortgeleden aan dat ze een nieuwe koers wilden gaan varen. Daarbij werd ook duidelijk gemaakt dat de samenwerking met leveranciers en V&D verder zou worden uitgebouwd. Helemaal verrassend is deze aankondiging daarom niet. Dixons heeft wel vaker een omslag gemaakt: de tijd dat er nog gigantische rekken met cd’s en games rondom de winkel stonden (zie foto hierboven) is alweer een tijdje geleden.

De tekening hieronder geeft een indruk van de shop-in-shop:

ipad meubels dixons

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 november 2011, 17:25
Categorie Apple
Onderwerpen dixons, headset, oordopjes, shure, winkelen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.