Desk Phone Dock maakt van je iPhone een bureautelefoon

De Desk Phone Dock is een accessoire voor op je bureau. Deze dock maakt van je iPhone een conventionele bureautelefoon met hoorn, speaker en een grote volumeknop. Je kunt er ook muziek mee afspelen, je iPhone synchroniseren en opladen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

desk phone dockDe Desk Phone Dock is een oplossing voor mensen die maar geen afscheid kunnen nemen van hun vaste telefoon. Vroeger kon je tijdens het bellen friemelen met het gedraaide snoer, of bij een boos telefoontje de hoorn op de haak smijten. Sinds de introductie van de DECT-telefoon moet je je verveling of agressie op een andere manier manier zien te uiten. De Desk Phone Dock biedt dan de oplossing, want daarmee bel je weer als vanouds.

Volgende maand is de Desk Phone Dock te zien op de China Sourcing Fair. De dock kan je iPhone opladen en synchroniseren tijdens het gebruik en er zit aan de voorkant ook een speaker voor als je handsfree wilt bellen. Wat design betreft past de Desk Phone Dock mooi bij het geborstelde metaal en het witte plastic dat Apple in z’n producten gebruikt. Aan een minimalistisch uiterlijk is ook gedacht: op het apparaat zit maar één knop (volume). Er zitten twee ingebouwde stereo-speakers, een microfoon, instant mute-functie, USB- en AC-aansluiting op. Dus zowel op het stopcontact als op de usb-poort van je computer aan te sluiten. De speaker is ook te gebruiken om gewoon muziek te beluisteren.

desk phone dock iphone

Hebben? Volgende maand wordt op de Chinese beurs meer informatie bekendgemaakt.

Meer info: Desk Phone Dock (aangepaste link)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 maart 2010, 15:32
Categorie Accessoires
Onderwerpen dock, telecom

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.