Deliveries iPhone iPad

Deliveries zet pakketverzendingen in widget

Deliveries (voorheen Delivery Status Touch) op de iPhone en iPad is voorzien van een widget en een handige Safari-extensie voor pakketten.

Deliveries iPhone iPadDeliveries, een goede applicatie voor mensen die veel pakketten per post verzenden, heeft een stevige update gekregen voor de iPhone en iPad. De app, die eerder door het leven ging als Delivery Status Touch, heeft onder andere een widget gekregen waarop je de laatste orders kan traceren. Elk pakket wordt er met een grote dagteller vermeld, zodat je ziet welk pakket als eerst wordt geleverd.

Dat is zowel handig voor het versturen van pakketten, als het ontvangen van pakketten. Die je bijvoorbeeld op tijd voor de Goedheiligman wil hebben. De widget van Deliveries heeft dezelfde opzet als de verzendingen in de app. Behalve de grote dagteller, zie je vetgedrukt de naam van het product, lees je de transportmaatschappij en zie je de datum waarop het product bezorgd wordt.

Deliveries widget iPhone iPad Deliveries iPhone Delivery Status touch widget

Pakketten toevoegen vanaf websites

Deliveries voor de iPhone en iPad kreeg meer verbeteringen. Je kan verzendingen sneller toevoegen, omdat de app meer raad weet met minder informatie. De streepjescodescanner herkent meer soorten codes en wat ook helpt, is dat de app beter onthoudt wat je favoriete verzendmaatschappijen zijn. Ook fijn is de nieuwe extensie voor Safari. Zet een website met een verzendvermelding door naar Deliveries en de app voegt hem toe. Over extensies gesproken: je kan er nu voor kiezen om direct met wachtwoordenapp 1Password in te loggen, zodat je wachtwoord meteen opgeslagen wordt in de kluis.

Andere verbeteringen zijn er vooral in het uiterlijk van de app. Deliveries sluit (iets) beter aan op de designtaal van iOS 8, is geoptimaliseerd voor de schermen van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus en de lettergrootte is nu afhankelijk van je eigen keuze in de instellingenapp.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 november 2014, 12:15
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.