De iCulture EK Pool is ten einde: dit zijn de winnaars!

De winnaars van de iCulture EK-Pool 2012 in de iPhone-app Football Meister zijn bekend en kunnen hun prijzen tegemoet zien: een nieuwe iPad, een iPad Miniot cover en een iTunes giftcard. Gefeliciteerd!
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

footballmeister speel meeHet Europees Kampioenschap voetbal is achter de rug. Voor de meeste Nederlanders viel er helaas niet zoveel te juichen wat de inspanningen van “onze jongens” betreft, maar een paar maken we vandaag toch nog vrolijk. Maar liefst 1490 lezers van iPhoneclub deden mee aan de iCulture EK-pool in samenwerking met Football Meister. Uiteindelijk is er op de finaledag een Top 3 uitgerold waarvan alle winnaars uit uit Nederland komen.

De iCulture EK-pool was een van de grootste pools van de – volgens Football Meister – duizenden Euro 2012-challenges die werden aangemaakt door spelers. Veertig procent heeft speciaal voor de iCulture EK 2012 Challenge een nieuw account aangemaakt via onze iCulture EK Challenge Facebook-pagina en meegespeeld. De andere zestig procent van de pooldeelnemers had al een account voor de Football Meister-app.

Football Meister zelf, zo vertelt Wouter Frigge van ontwikkelaar Green Orange, maakte in de periode van het EK een groei van bijna 100 procent door. In totaal zijn er op het moment van schrijven bijna 90.000 accounts aangemaakt in de app, goed voor samen meer dan 6 miljoen voorspellingen. Rondom het EK werden 500.000 voorspellingen gedaan.

De prijzen

  1. Een nieuwe iPad 16 GB Wi-Fi zwart ter waarde van €479,-, gewonnen door Jelte Schuurmans met 98 punten.
  2. Een houten Miniot Mk2-cover voor de iPad ter waarde van €69,-, gewonnen door Nessinot Nijmo, met 96 punten.
  3. Een iTunes giftcard met een tegoed van €50,-, gewonnen door Klaas Hoksbergen, met een totaal van 94 punten.

Prijzen iphoneclub ek challenge

Hoe nu verder?

Van harte gefeliciteerd, winnaars! De prijzen worden zo snel mogelijk naar jullie opgestuurd! Daarbij moeten we helaas mededelen dat er enige levertijd zit op de Miniot Mk2-cover. De prijzen worden door Football Meister verstuurd en zij beschikken ook over jullie contactgegevens.

Iedereen ontzettend veel dank voor het deelnemen en de vele enthousiaste reacties. We hopen dat je door je voorspelling het toernooi toch nog met enige spanning hebt gevolgd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 juli 2012, 9:34
Categorie Round-up
Onderwerpen football meister, voetbal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.