David Pogue publiceert voorproefje op iPhone Missing Manual

David Pogue van de New York Times heeft een voorproefje van zijn boek iPhone, The Missing Manual uitgebracht. Daarin legt hij alvast een aantal handige tips uit.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Zoals we al eerder berichtten zijn auteurs druk bezig om boeken over de iPhone te schrijven. David Pogue van de New York Times heeft een voorproefje gepubliceerd van zijn boek iPhone, The Missing Manual, waarin hij alvast een paar favoriete trucs uitlegt.

Pogue legt in de voorproef op zijn iPhone-boek uit hoe dubbelklikken op de iPhone werkt. Eigenlijk kun je alles met één tik bedienen, maar er zijn een paar functies waarbij dubbeltikken toch zin heeft. Pogue legt ook uit hoe de sensors en de gespreksschakelaar op de meegeleverde headset werkt. Het aanpassen van de iPod-knoppen is ook mogelijk op de iPhone, net als het versnellen van het toetsenbord. Mocht alles vastlopen, dan zijn er ook tips hoe je de iPhone een harde reset kunt geven.

Het boek verschijnt in augustus 2007 en is 304 pagina’s dik. Snelle beslissers krijgen korting: bij aanschaf van twee boeken krijg je de derde cadeau. Wie haast heeft kan ook de pre-releasebundel aanschaffen. Je krijgt dan een pdf van het boek zodra deze klaar is om naar de drukker te gaan (rond 17 juli). Als het gedrukte boek klaar is krijg je die ook nog toegestuurd (begin augustus).

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 15:06
Categorie iDevices
Onderwerpen boeken, david pogue

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.