CydiaBulletin iPad-app levert binnenkort Cydia-notificaties (jailbreak)

De bekende jailbreak-ontwikelaar Ryan Petrich heeft een screenshot gelekt van CydiaBulletin. Met de jailbreak-app kan je notificaties ontvangen van Cydia-apps als er een nieuwe versie van beschikbaar is. Het is nog niet duidelijk wanneer CydiaBulletin voor de iPad uit zal komen.

Ontvang notificaties van updates Cydia-apps met CydiaBulletin (jailbreak)Gebruikers van de alternatieve downloadwinkel Cydia zullen ongetwijfeld te maken hebben gehad met het lange wachten op het updaten van alle bronnen voordat duidelijk is dat er nieuwe versies van een aantal apps beschikbaar zijn. Een schermafbeelding van het nog uit te komen CydiaBulletin laat zien dat dit binnenkort wellicht niet meer nodig is. De app geeft notificaties weer van Cydia-apps die geüpdatet kunnen worden. Vermoedelijk kom je als je de notificatie naar rechts veegt direct in Cydia terecht, waarna je de desbetreffende app kunt gaan updaten.

CydiaBulletin zou ervoor zorgen dat je niet continu Cydia hoeft te verversen om op de hoogte te worden gehouden van de laatste updates. Het is nog niet bekend wanneer CydiaBulletin voor iPad beschikbaar zal worden, maar naar verwachting kan dit niet al te lang meer duren. Het gelekte screenshot is afkomstig van de bekende jailbreak-ontwikkelaar Ryan Petrich die eerder aangaf dat CydiaBulletin ook naar de iPhone toe zal komen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 februari 2012, 18:41
Categorie Jailbreak
Onderwerpen cydia, jailbreak, notificaties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.