Cut The Rope als pluche knuffel

Cut The Rope is omgezet naar een pluche knuffel. De poppen in verschillende formaten zijn nog niet in de winkel te krijgen, maar worden gebruikt voor een promotieactie op Facebook.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

cut-the-ropeSinterklaas is nog lang niet in het land, maar wil je een liefhebber van Cut The Rope een plezier doen, dan kun je nu alvast uitkijken naar de pluche poppen die bij het spelletje zijn gemaakt. Angry Birds zette de trend, door een gigantische merchandise-productlijn rond een game op te zetten. ZeptoLab, de makers van Cut The Rope, zijn er nu ook mee begonnen. Ze hebben een aantal pluche poppen in de vorm van Om Nom uitgebracht. De pop is in verschillende varianten te krijgen: in verschillende groottes en met verschillende ogen en monden. De Cut The Rope-poppen zijn nog niet in de winkel verkrijgbaar, maar worden momenteel weggegeven via de Facebook-pagina van het spel. ZeptoLap wil daarmee het aantal likes verhogen.

Ze pakken dat slim aan: je kunt de pagina met meer inhoud pas bekijken als je op like hebt gedrukt. Als de vraag naar de knuffels groot genoeg is, zal ZeptoLab wel gek zijn om ze niet als losse knuffels te gaan verkopen.

Meer info: Cut The Rope op Facebook

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 september 2011, 16:04
Categorie Accessoires
Onderwerpen cut the rope, speelgoed

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.