CrazyDashboard: Dashboard-functionaliteit op de iPhone (jailbreak)

CrazyDashboard brengt de functionaliteit van Dashboard op de Mac naar je iPhone: je kunt in deze iPhone applicatie naast een aantal standaard widgets zelfs gebruik maken van echte Mac OSX Dashboard widgets. Na de installatie kun je de applicatie zichtbaar maken via Winterboard als Dashboard Shortcut en vervolgens vinden op je Springboard met de naam […]

iPhone DashboardCrazyDashboard brengt de functionaliteit van Dashboard op de Mac naar je iPhone: je kunt in deze iPhone applicatie naast een aantal standaard widgets zelfs gebruik maken van echte Mac OSX Dashboard widgets.

Na de installatie kun je de applicatie zichtbaar maken via Winterboard als Dashboard Shortcut en vervolgens vinden op je Springboard met de naam Dashboard. Je kunt deze ook linken aan de Home-knop via Instellingen, Algemeen, Thuisknop, Dashboard. Als je Dashboard opent kun je een achtergrond voor gebruik van de applicatie kiezen uit je afbeeldingen. In de applicatie vind je standaard de onderdelen Clock en Stickies (in de zin van Post-Its). Door + te selecteren kun je daar een Calculator, een Tile Game en Stocks aan toe voegen en vind je ook het menu met instellingen. Volgens de maker zouden echte (Mac OSX) Dashboard widgets ook gebruikt kunnen worden door deze in /System/Library/Widgets te plaatsen.

Met de gebruikte effecten voor het plaatsen en laten verdwijnen van een widget wordt ook aangesloten bij de Mac-versie. Toch zijn er ook wel wat minpunten aan de applicatie; het biedt geen ‘echte’ Dashboard functionaliteit omdat de iPhone versie (in ieder geval voorlopig) nog als applicatie gestart moet worden en daarnaast geeft de klok standaard niet de juiste tijd aan. Maar.. echte fans zullen zich hier vast niet door tegen laten houden.

CrazyDashboard is gratis te downloaden in de repository van BigBoss

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 november 2009, 0:50
Categorie Jailbreak
Onderwerpen dashboard, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.