Crayola Light Marker: iPad-stylus laat kinderen met licht spelen

De Crayola Light Marker is een iPad-stylus met een lichtgeven punt, waardoor je in de lucht tekeningen kunt maken.

Crayola Light MarkerDe Crayola Light Marker is een iPad-stylus die het fundamenteel anders dan zijn concurrenten aanpakt. Met deze pen teken je namelijk niet op het scherm, maar kun je op de iPad richten om vanuit de lucht bijvoorbeeld een tekening te maken. Een bijbehorende iPad-app biedt op deze manier zes speciale activiteiten voor kinderen om met de stylus mee bezig te gaan.

In de punt van de Crayola Light Marker zit een klein lampje, dat waarschijnlijk door de iPad-camera wordt gedetecteerd. Hierdoor kan de app zien waar de pen zich bevindt zonder van andere connectiemethoden gebruik te maken. Dat betekent wel dat de Crayola Light Marker wellicht niet altijd even precies is: verdwijnt het lampje uit beeld omdat je de pen op een bepaalde manier houdt, dan wordt je actie minder goed geregistreerd. Dat is wellicht ook waarom de stylus specifiek voor kinderspelletjes bedoeld is: hij lijkt vooral leuk als een speeltje.

Je kunt de Crayola Light Marker bestellen voor $29,99. Voor verzending naar Nederland of België komt daar ook nog eens 8 dollar aan verzendkosten bovenop.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 april 2013, 12:13
Categorie Accessoires
Onderwerpen Crayola, griffin

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.