CloudMagic voor Mac

CloudMagic op de Mac: simpele e-mailapp voor al je accounts

CloudMagic is nu ook voor de Mac te downloaden. Met CloudMagic lees je e-mailberichten van al je accounts, op een simpele en overzichtelijke manier.

De populaire e-mailapp CloudMagic voor iOS link) is nu ook op de Mac te gebruiken. CloudMagic voor de Mac (link) is geschikt voor OS X Yosemite en El Capitan en levert directe pushberichten voor bijna elke maildienst: Gmail, Exchange, Yahoo, Outlook, iCloud, Google Apps, Office 365, IMAP en meer worden ondersteund.

CloudMagic voor Mac

Zeker voor zakelijk gebruik kan CloudMagic interessant zijn, want het werkt bijvoorbeeld met alle versies van Exchange, inclusief ActiveSync, EWS en IMAP. CloudMagic op de Mac wil zich vooral onderscheiden met een simpele interface, waar je op drie manieren iets aan hebt: het ziet er overzichtelijk uit, je kunt geconcentreerd je e-mailberichten lezen en bij het schrijven van een nieuwe e-mail word je ook niet afgeleid. Bovendien wil CloudMagic één app zijn voor al je accounts.

Net als op de iPhone, iPad en Apple Watch vind je op de Mac allerlei handige functies, zoals het selecteren van meerdere berichten, snelle filters, HTML-handtekeingen en sneltoetsen om bepaalde acties sneller uit te voeren. Een A is voor archiveren, een R voor antwoorden en een S voor het zetten van een sterretje. De app toont ook een badge, om meteen te zien hoeveel ongelezen berichten je hebt. Ben je je MacBook kwijtgeraakt, dan kun je met Remote Wipe alles op afstand wissen.

CloudMagic heeft op de eigen website helaas nog geen informatie staan over de Mac-app, dus blijkbaar was de goedkeuring nogal onverwacht. Drie miljoen mensen gebruiken de iOS-versie van de app al. Eerder voerden de makers Pro-functies in via een abonnement, maar die maakten ze later toch weer gratis.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 januari 2016, 14:48
Categorie Apps
Onderwerp cloudmagic

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.