Citrix roept hulp van community in voor iPhone Citrix Receiver

Citrix roept de hulp in van gebruikers om mee te werken aan een Citrix Receiver voor de iPhone. Daarmee moet het mogelijk worden om bedrijfskritische Windows-applicaties op de iPhone te benaderen.

citrixWat is “the coolest app that doesn’t work on the iPhone… yet?” Citrix’s Braeburn natuurlijk! Braeburn is de codenaam voor een Citrix Receiver die op dit moment in ontwikkeling is en waarmee je vanaf de iPhone Windows-applicaties zou kunnen benaderen. Een paar maanden geleden werd al bekend dat Citrix ermee bezig is. Er zijn op dit moment heel wat bedrijfskritische applicaties die op Citrix XenApp draaien en straks kun je daar ook vanaf de iPhone bij.

Projectarchtect Gus Pinto heeft nu de hulp van de community ingeroepen om daarbij te helpen.

Chris Fleck van Citrix:

We are actively developing a Citrix Receiver for the iPhone that will bring the world of millions of Windows apps and developers to the iPhone. As part of our testing and demonstrations we are looking for examples of compelling applications that will not run natively on the iPhone, however if the app was hosted on XenApp and delivered to the iPhone it would provide a great visual example of the power of Citrix and the iPhone

De Citrix Receiver voor de iPhone wordt gemaakt om toegang te geven tot Windows-applicaties, via een Apple-apparaat. Daarbij moet een kloof overbrugd worden, schrijft Citrix op de bedrijfsblog. Er zijn verschillende ideeën hoe die brug gemaakt kan worden en daarbij roept het bedrijf de community te hulp: hoe zouden Windows-, Mac- en Linux-gebruikers de interactie willen zien? Ook zijn ze op zoek naar voorbeelden van interessante applicaties die niet native op de iPhone draaien, maar wel via XenApp op de iPhone toegankelijk kunnen worden gemaakt.

Meer info: Citrix Blog
Via: Sys-con
Tipgever: ArB

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 december 2008, 14:00
Categorie Achtergrond
Onderwerpen citrix, receiver, Zakelijk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.