Animoto voor iPhone – maak je eigen fotoshow (App Store)

Met Animoto kun je van je eigen foto's zonder enige technische kennis in een paar stappen een complete en zeer professioneel lijkende fotoslideshow met muziek maken.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

Animoto's beginscherm Als je nog niet eerder hebt gehoord van Animoto, dan is nu het moment om eens kennis te maken. Animoto maakt in een paar seconden minuten van foto’s uit je fotoalbum een complete en passende slideshow met muziek. Animoto analyseert elke afzonderlijke foto, bekijkt welke foto’s bij elkaar passen en zoekt er dan een geschikt achtergrondmuziekje bij. Door de vele overgangen en de perfecte timing lijken de fotoshows vaak gemaakt door een zeer professionele video-editor. En het goede nieuws: Animoto is nu ook (gratis!) beschikbaar op de iPhone.

Na het opstarten van de applicatie moet je allereerst tussen 8 en 16 foto’s kiezen die deel gaan uitmaken van je fotoshow. In de volgende stap kun je eventueel een bepaalde fotovolgorde kiezen en in de laatste stap kies je het muziekgenre voor je achtergrondmuziekje. Na een klik op Create Video worden de foto’s naar Animoto.com verstuurd en zal het videoproces worden gestart. Dat duurt een paar minuten, dus in de tussentijd kun je eerder gemaakte video’s of het demofilmpje bekijken. De video is klaar als de melding rendering is verdwenen. Je kunt de video nu bekijken, maar eventueel ook verder bewerken, remixen, naar anderen doorsturen, hernoemen of – als het resultaat toch niet bevalt – weer wissen.

Voor Animoto op de iPhone is geen account nodig en de applicatie is gratis te downloaden uit de App Store.

Download: Animoto Videos (gratis)
Meer info: Animoto Video for iPhone, via: Techcrunch

Enkele voorbeelden van Animoto-fotoslideshows vind je hieronder:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:34
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.