Uitgelicht
Bestel nu "Zo word je een iPhone Pro"met 5 euro korting
Toon of verberg de lijst met posts

T-Mobile verkoopt 100.000ste iPhone 3G

De iPhone 3G is in Nederland 100.000 maal over de toonbank gegaan. Ook nam het mobiele internetverkeer gigantisch toe door de iPhone-bezitters: tot 2 terabyte per dag.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

t-mobile_iphoneT-Mobile heeft vanochtend een persbericht rondgestuurd, waarin ze aankondigen dat in december de 100.000ste iPhone 3G over de toonbank is gegaan. Ook meldt het persbericht dat de iPhone 3G winnaar is geworden van Kassa’s Product van het Jaar-verkiezing 2008, maar dat wisten we natuurlijk al. De iPhone-gebruikers zorgen verder voor een flinke stijging van mobiel internet-gebruik: in december liep het gemiddelde datagebruik van alle T-Mobile-gebruikers gezamenlijk op naar 2 terabyte per dag.


Bart Weijermars, Directeur Marketing bij T-Mobile in Nederland, zegt erover in het persbericht:

Op de eerste plaats zijn we natuurlijk ongelooflijk trots dat iPhone 3G door het publiek is uitgeroepen tot product van het jaar. Deze blijk van waardering onderstreept opnieuw het enthousiasme van gebruikers. iPhone 3G wordt niet alleen gezien als hippe gadget, maar het toestel wordt ook echt intensief gebruikt. Vooral internetten is populair. In december zagen we het gemiddelde datagebruik stijgen naar 2 TeraByte per dag. Ten opzichte van vorig jaar is dat bijna 7 keer zoveel.

Informatie

Laatst bijgewerkt
2 november 2009 om 1:30
Categorie
Providers

Reacties: 30 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.